Toate poveștile de dragoste sunt frumoase, dar multe dintre ele sunt mai puțin cunoscute și de aceea oamenii din întreaga lume devin curioși și își doresc să afle mai multe. O astfel de poveste a fost între Adolf Hitler și Eva Braun, o iubire stranie și misterioasă.Povestea lor de dragoste a fost un mister, despre care nu se știe foarte multe. Dar iată câteva dintre secretele relației dintre Adolf Hitler și soția sa, Eva Braun.

Eva Braun i-a fost fidelă lui Hitler
Eva Braun era cu 23 de ani mai tânără decât Adolf Hitler, iar relația lor a durat aproximativ 16 ani. Se spune că Hitler, la un moment dat, a comparat loialitatea soției cu cea a câinelui său, Blondi, asupra căruia a testat otrava înainte de a o lua el.

Prima lor întâlnire
Aparent, Adolf Hitler a întâlnit-o pe Eva Braun când ea avea în jur de 17 ani, iar el 40. Eva era pe atunci asistentă de fotograf. S-a îndrăgostit de el, întreaga ei familie s-a opus, dar sentimetele reciproce au învins.

Hitler nu i-a permis niciodată să-și arate sentimentele față de el în public
Adolf Hitler nu a dorit niciodată să-și împărtășească viața personală cu restul lumii. El a fost văzut întotdeauna ca cineva care-și iubește numai țara, în timp ce dorea să arate bine în fața adepților săi. Au fost împreună 16 ani, dar s-au căsătorit abia în ultima clipă.

[caption id="attachment_106" align="aligncenter" width="760"]Secretele relației dintre Adolf Hitler şi Eva Brown Secretele relației dintre Adolf Hitler şi Eva Brown[/caption]

Hitler a cerut informații despre familia Evei Braun înainte de a o întâlni
Adolf Hitler se îndoia de sângele ei, simțind că are sânge de evreu. El a cercetat temeinic familia Evei Braun și pe rudele sale, aflând în final că era ariană pură.

Povestea de dragoste dintre ei, versiunea Evei Braun
Pe de altă parte, jurnalul Evei Braun ne spune o poveste diferită. Ea povestește cum era controlată de Hitler, cum nu o lăsa să bea, să fumeze, să danseze sau să se vadă cu alte persoane în public. În jurnalul său, Eva spune că Hitler o iubea numai când voia el.

Eva Braun a încercat să se sinucidă înainte de căsătoria lor
Se pare că Eva Braun a încercat să se sinucidă de două ori: în 1932, respectiv în 1935. Ea spunea că s-a săturat de viața pe care o are și că nu este mulțumită de modul în care evoluează lucrurile.

S-au căsătorit numai pentru a muri împreună
De-a lungul celor 16 ani petrecuți alături de Adolf Hitler, Eva Braun a avut o singură dorință – să se căsătorească cu Hitler. Din fericire sau din nefericire, dorința ei a devenit realitate, dar acest lucru s-a întâmplat numai ca ei doi să moară împreună (prin sinucidere) pe 29 aprilie 1945.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Articole noi

Facebook

Sponsor

FB AFI