OZN-urile exista si extraterestrii ne viziteaza de mult timp, afirma un fost angajat al Serviciilor Secrete americane. Controversa legata de OZN-ul capturat, in 1947, la Roswell (SUA) este acum elucidata.

Ziarul "Roswell Daily" anunta in numarul din 8 iulie 1947 ca o farfurie zburatoare tocmai fusese capturata de armata, informeaza Sott.

Atunci, armata a dat un comunicat oficial in care anunta acelasi lucru. In plus, in fotografiile date publicitatii, soldatii americani analizau componentele metalice ale acelui obiect.

Spre surpriza tuturor, generalul Roger Ramey a declarat ulterior ca totul a fost un fals, iar resturile erau ale unui balon meteorologic prabusit. De atunci, au aparut nenumarate scenarii si speculatii pe seama incidentului.

Suntem primitivi in comparatie cu extraterestrii

Un fost ofiter al Serviciiilor Secrete americane, George Filer, a spus de curand ca Ramey a fost fortat sa minta in legatura cu acel episod misterios. El isi aminteste cum nevasta generalului i-a spus personal ca sotului ei, Roger Ramey, ii era rusine pentru ceea ce avea sa declare in legatura cu OZN-urile.





5 comentarii:

Un produs Blogger.

Articole noi

Facebook

Sponsor

FB AFI