Cele mai ciudate conspirații privind decesul lui Elvis Presley. Acum 41 de ani, pe 16 august 1977, legendarul Elvis Presley a încetat din viață, însă întotdeauna au existat fani care au crezut că acesta și-a înscenat moartea.

Potrivit NME, iată cele mai ciudate conspirații privind decesul său.

Prima apariție
La puțin timp de la moartea sa, un bărbat care semăna foarte bine cu Regele rock&roll a cumpărat un bilet de avion spre Buenos Aires. Mai mult decât atât, numele folosit de acesta era Jon Burrows, un pseudonim utilizat de Elvis atunci când fîăcea rezervări la hotel.

Teoria pietrei funerare
Pe mormântul lui Presley, prenumele său este scris greșit, Aron în loc de Aaron. Ce-i drept, părinții săi au dorit întotdeauna să îi schimbe numele, însă fanii consideră eroarea de pe piatra funerară un indiciu că Elvis nu a murit.

Fotografia din casa de la piscină
Pe 31 decembrie, o fotografie făcută de Mike Joseph îl înfățisa pe un bărbat care semăna foarte bine cu Elvis, chiar în casa acestuia de la piscină. Deși într-un interviu cu Larry King s-a afirmat că personajul nu era Elvis, fanii nu sunt prea convinși nici acum.

Elvis avea legături cu mafia
Autorul cărții „Is Elvis Alive”, Gail Brewer-Giorgio, a explicat că, după ce a consultat foarte multe documente din arhiva FBI, e convinsă că Presley a intrat în programul de protecție al martorilor, după ce a ajutat la capturarea unui grup infracțional numit The Fraternity.

Aniversarea lui de 82 de ani
Ce faci atunci când împlinești 82 de ani, ești unul dintre cele mai mari staruri din lume și te-ai comportat ca și când ai murit vreme de patru decenii? Mergi la Graceland, cel mai probabil. O fotografie realizată acolo l-ar înfățisa pe Elvis cu părul alb, cu barbă și înconjurat de bodyguarzi.

[caption id="attachment_871" align="aligncenter" width="680"]Cele mai ciudate conspirații privind decesul lui Elvis Presley Cele mai ciudate conspirații privind decesul lui Elvis Presley[/caption]

În „Singur Acasă”
Există o teorie potrivit căreia Presley a apărut în binecunoscutul film din 1990. Fanii au observat în fundalul unei dintre scene un bărbat care pare de vârsta artistului și care seamănă foarte bine cu acesta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Articole noi

Facebook

Sponsor

FB AFI