Relicve care vorbesc despre contactele dintre civilizatia umana si cea extraterestra continua sa apara. O serie de artefacte mayase descoperite de arheologi atesta aceste întâlniri de gradul 0.

Guvernul mexican a dezvaluit documente si imagini cu discuri mayase gasite în Calakmul, Mexic, care ilustreaza detalii despre contactul cu extraterestri, înfatisând nave spatiale conduse de fiinte extraterestre. Dezvaluirea se datoreaza Institutului National de Antropologie si Istorie, care publica amanunte despre o descoperire facuta acum 80 de ani.

Aceste piese arheologice uimitoare vor face obiectul unui documentar produs de Raul Julia-Levy si regizat de Juan Carlos Rulfo. Fotografiile discurilor au fost prezentate pentru prima data de Klaus Dona si Dr. Nassim Haramein în timpul unei conferinte care a avut loc în Saarbrücken, Germania, în iunie 2011.



Raul Julia-Levy pretinde ca mayasii au avut scopul de a conduce planeta mii de ani, dar au fost obligati sa scape dupa o invazie de ,,oameni cu intentii intunecate”, lasand in urma dovezi ale unei rase foarte avansate.

De ce elibereaza Guvernul mexican aceste secrete de stat care au fost protejate timp de 80 de ani? Raspunsul nu este tocmai clar.


Luis Augusto Garcia Rosado este cel mai înalt oficial guvernamental din Mexic care a discutat despre extraterestrii. Rosado a vorbit despre contactul „dintre mayasi si extraterestrii, incidente documentate de traduceri ale unor texte pe care guvernul le-a pastrat în siguranta în galerii subterane de ceva timp”. Acesta a mentionat, de asemenea, despre „platforme de aterizare în jungla, vechi de 3.000 ani”.

Fotografia alaturata prezinta una din piesele mayase, ce nu poate fi mai explicita decât atât. Se poate observa un dispozitiv pe care noi îl numim în mod obisnuit OZN, în care se afla un astronaut (5) care controleaza un motor (6). Cele doua cercuri din centru (1) pot fi considerate ca o planeta si atmosfera ei, de aceea, am putea presupune ca ar putea fi vorba de Pamânt, aflat în apropierea Lunii. (3) seamana cu o cometa, ce are în interior un OZN (2), apoi, mai la stânga, întâlnim un alt dispozitiv (4) care pare sa actioneze direct asupra cometei.



O alta piesa extrem de interesanta pare a reprezenta o explozie solara. Soarele trimite un “jet de raze” în aceeasi atmosfera a Pamântului, activitate monitorizata în mod regulat de catre NASA în zilele noastre. Trei OZN-uri sunt prezente pe acest artefact, din care unul se afla direct în fata jetului solar. O alta planeta este, de asemenea, reprezentata, dar este dificil sa se determine care din ea face parte din sistemul nostru solar.

Amintim ca Dimitri Medvedev, fost presedinte al Federatiei Ruse, a recunoscut existenta extraterestrilor la finalul interviului acordat la 7 decembrie 2012, pentru cinci canale de televiziune din Rusia, când microfoanele erau deja închise, scrie publicatia italiana Corriere della Sera.

„Extraterestrii sunt de ceva timp printre noi. Nu va pot spune exact câti sunt. Nu putem vorbi despre acest lucru fara a provoca panica, dar daca veti urmari filmul ”Men in Black” veti întelege ca aceasta este o realitate”, a declarat Medvedev, potrivit Corriere della Sera.

Medvedev a explicat ca atunci când trece puterea de la un presedinte la altul, pe lânga valiza cu coduri nucleare, sunt predate si doua dosare extrem de speciale – unul contine detalii cu privire la toate „vizitele” extraterestrilor pe Pamânt, iar celalalt dosar contine rapoartele de la „servicii secrete absolut închise”, adica cele care nu exista oficial si care îi monitorizeaza pe extraterestrii aflati pe teritoriul Rusiei.



Mai surprinzator, la 21 septembrie 1987, în cadrul unei reuniuni a Adunarii Generale a ONU, presedintele Statelor Unite, Ronald Reagan, a lasat audienta cu gura cascata, dupa ce a tinut din senin un discurs despre amenintarea unei invazii extraterestre si despre importanta solidarizarii oamenilor si pregatirea pentru a face fata unei eventuale agresiuni.


„Din când în când ma gândesc cât de rapid ar fi înlaturate diferentele din toata lumea daca am fi amenintati de ceva din afara acestei lumi. Cu toate acestea va întreb, nu exista deja o forta extraterestra deja traind printre noi?”


Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și România Misterioasă, Misterele României.
Ramâi uimit cu Știri pe Turte, cele mai ciudate noutăți.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Articole noi

Facebook

Sponsor

FB AFI