Închipuie-ti, fie chiar pentru o clipa, ca tot ce stii despre realitatea înconjuratoare e un mare fals. Ca mare parte din ceea ce ne serveste mass-media sunt minciuni si manipulari grosolane. Ca tot ce se spune „liber” nu este decât rezultatul unui fals care izvoraste dintr-un lung sir de minciuni oficiale. Poate nu este adevarat, poate ca totul nu este decât o simpla conceptie conspirationist-alarmist-apocaliptica, la mare moda în aceste vremuri. Dar daca este adevarat?

Cine sunt cei ce formeaza Nobilimea Neagra?

Oamenii i-au numit „Nobilimea Neagra” datorita cruzimii, lacomiei si lipsei totale a oricarui atribut moral. Printr-un sir nemasurat de crime, violuri, rapiri, santaje, terorism, jafuri si chiar magie neagra, au anihilat orice forma de opozitie pentru a-si atinge scopurile. Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogati, puternici si influenti. Descendentii acestora ar detine si în prezent monopolurile asupra comertului mondial si sunt adevaratii stapâni ai Mafiei italiene.



Autorul Fritz Springmeier, în lucrarea Bloodlines of the Illuminati, enumera cele 13 familii care alcatuiesc forul conducator al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li (din China!), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn si casa Merovingiana.

Cercetatorul John Coleman, care a studiat istoricul Nobilimii Negre, afirma ca radacinile lor pot fi urmarite dincolo de oligarhii medievali ai Venetiei. Acestia ar fi avut origine asiatica si s-ar fi casatorit cu membrii caselor regale europene, înca de acum peste 800 de ani.

„Nobilimea neagra” sunt familiile oligarhice ale Venetiei si Genovei din Italia, care în secolul al XII-lea detineau privilegiile comerciale (monopoluri). Prima dintre cele trei cruciade, de la 1063 la 1123, a stabilit puterea Nobilimii Negre venetiene si a solidificat puterea clasei dominante bogate.

Aristocratia Nobilimii Negre a obtinut un control complet asupra Venetiei în 1171, când numirea Dogelui a fost transferata catre ceea ce era cunoscut ca Marele Consiliu, ce era format din membri ai aristocratiei comerciale (printre care familia infama de Medici). Venetia a ramas în mâinile lor înca de atunci, dar puterea si influenta Nobilimii Negre venetiene se întinde mult dincolo de granitele sale, iar astazi se simte în fiecare colt al globului.

În 1204, familia oligarhica a împartit membrii lor în enclave feudale, iar din aceasta epoca dateaza marea constructie a puterii si a presiunii pâna când guvernul a devenit o corporatie închisa a familiilor Nobilimii Negre. Mai multe despre acest lucru pot fi gasite în lucrarile lui John Coleman, Nobilimea Neagra Demascata în Întreaga Lume ( Black Nobility Unmasked World-wide, 1985);  Conspirators’ Hierarchy: The Story of the Committee of 300, – 1992.

Nobilimea Neagra si-a câstigat titlul prin trucuri murdare, asa ca atunci când populatia s-a revoltat împotriva monopolurilor în guvern, ca si oriunde altundeva (nu este vorba despre noi), conducatorii revoltei au fost rapid arestati si au fost spânzurati brutal. Nobilimea Neagra foloseste asasinatele secrete, uciderea, santajul, falimentul cetatenilor sau al companiilor concurente, rapirea, violul si asa mai departe … Cine sunt aceste familii astazi?

   Iata cele mai importante dintre ele :

House of Bernadotte, Sweden
House of Bourbon, France
House of Braganza, Portugal
House of Grimaldi, Monaco
House of Guelph, Britain (una dintre cele mai importante)
House of Habsburg, Austria
House of Hanover, Germany (a doua cea mai importanta)
House of Hohenzollern, Germany
House of Karadjordjevic, Yugoslavia (fosta)
House of Liechtenstein, Liechtenstein
House of Nassau, Luxembourg
House of Oldenburg, Denmark
House of Orange, Olanda
House of Savoy, Italy
House of Wettin, Belgium
House of Wittelsbach, Germany
House of Württemberg, Germany
House of Zogu, Albania
Toate familiile din arborele genealogic Windsor

Toate familiile listate sunt legate de Casa Guelph, una dintre familiile originare ale Nobilimii Negre din Venetia, din care coboara Casa Windsor si astfel, actuala regina a Angliei, Elisabeta a II-a. Familiile Guelph sunt atât de interconectate cu aristocratia germana, prin Casa Hanovra, ca ar fi nevoie de mai multe pagini pentru a mentiona toate conexiunile lor. Toate casele regale (aproape) europene provin din Casa Hanovra si, astfel, din Casa Guelph – Nobilimea Neagra.

Un exemplu: regele britanic hanovrian George I a venit din Ducatul de Luneburg, o parte din nordul Germaniei, care fusese guvernata de familia Guelph înca din secolul al XII-lea. Astazi Guelphs (Windsorii) domina piata de materii prime si de ani de zile au stabilit pretul aurului (o marfa pe care nici nu o produc si nici nu o detin).

Casa Windsor de asemenea controleaza pretul cuprului, zincului, plumbului si staniului. Nu este un accident ca principalele burse de marfuri se afla în Londra, Anglia. Companiile conduse de familiile Nobilimii Negre sunt British Petroleum, Oppenheimer, Lonrho, Philbro si multe altele.

O alta familie a Nobilimii Negre sunt Grosvenorii din Anglia. Timp de secole, aceasta familie a trait, ca majoritatea familiilor europene, din închirieri. Astazi familia detine cel putin 300 de acri de teren în centrul Londrei. Terenul nu este niciodata vândut, doar arendat pe un contract de închiriere de 39 ani – chiria terenului de mijloc.

Piata Grosvenor, în care se afla Ambasada americana, apartine familiei Grosvenor, la fel ca si Piata Eaton. Apartamentele din Eaton Square sunt închiriate între 25.000 si 75.000 de lire pe luna (nu se includ aici costurile de întretinere). Acest lucru va va oferi o idee despre bogatia imensa de care familiile Nobilimii Negre se bucura din închirierea spatiilor si pamântului.

Nobilimea Neagra sunt fondatorii societatilor secrete moderne ale zilelor noastre, de la care provin toate celelalte care sunt legate de Illuminatti – Comitetul celor 300, Clubul de la Roma, CFR, RIIA, Bilderberg, Masa rotunda … toate provin din membrii Comitetului celor 300 si, prin urmare, din familiile Nobilimii Negre europene.


Colaboratoare cu aceste familii, sunt familii americane precum Harrimans si McGeorge Bundys. Casa Hanovra pare a fi germana, dar este de fapt evreiasca. De asemenea si Casa Habsburgilor.

Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și România Misterioasă, Misterele României.
Ramâi uimit cu Știri pe Turte, cele mai ciudate noutăți.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Articole noi

Facebook

Sponsor

FB AFI