Google Maps are din ce în ce mai multe funcții utile, iar cea mai nouă dintre acestea îți va fi utilă dacă nu știi la ce stație trebuie să cobori.

Atunci când ajungi într-un oraș nou, mai ales dacă e într-o țară străină, te vei chinui mai mult sau mai puțin cu transportul în comun. Într-un final, îți vei da seama cu ce trebuie să mergi ca să ajungi unde ai nevoie, însă s-ar putea ca, din neatenție sau din lipsa unor marcaje, să ratezi stația unde ar trebui să cobori.

[caption id="attachment_326" align="aligncenter" width="2016"]Google Maps îți va spune când trebuie să cobori din autobuz Google Maps îți va spune când trebuie să cobori din autobuz[/caption]

Cel mai nou update al Google Maps vrea să te scape de această problemă, oferindu-ți update-uri interactive, în timp real, despre călătoria pe care o faci.

Ideea din spatele noii funcții este să primești informații când ești în tranzit, iar acestea vor apărea în aplicație și e foarte probabil să fie inserate și pe lock screen.

După ce îți setezi itinerarul așa cum o faci de obicei, vei avea un buton de start în partea de jos a ecranului. Odată apăsat, vei primi detalii despre călătorie și vei beneficia de update-uri live pe măsură ce mergi cu transportul în comun.

Google Maps îți va da și notificări pentru a-ți aminti să te dai jos din mijlocul de transport, atunci când acesta se apropie de destinație. Funcția este foarte utilă dacă nu cunoști zona sau dacă nu ești atent la drum.

Notificările de pe lock screen sunt și ele o noutate. Acestea sunt interactive, astfel că poți să navighezi prin toate etapele drumului pe care îl parcurgi.

Cel mai probabil, va mai trece o eternitate până când vom beneficia de această funcție și pe meleagurile autohtone, mai ales dacă trebuie să ne punem baza în RATB.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Articole noi

Facebook

Sponsor

FB AFI