Google îți pune la dispoziție, încă o dată, instrumente ca să-l urmărești pe Moș Crăciun.

Google știe enorm de multe lucruri despre utilizatori. Implicit, îl are și pe Moș Crăciun pe listă. Dacă în anii ’90, Moș Crăciun era „urmărit” la TV și câte o prezentatoare de știri spunea poporului pe unde este, acum nu mai e cazul. Trecem pe telefoane și pe internet.

Santa Tracker e activ pe toată durata lunii decembrie. Pe pagina dedicată aplicației, ai un cronometru să știi când pornește Moș Crăciun în călătorie, iar ca să ai unde să pierzi timpul Google îți pune la dispoziție niște jocuri.



Pe lângă jocuri, poți să și explorezi diverse câmpuri ca să ai cu ce să te întreții cât se fac cozonacii, caltaboșul și încerci să-ți ignori rudele.

Pagina Google merită vizitată și doar pentru localizare și informațiile conexe. Și când o să înceapă, oficial, călătoria, o să poți vedea câți kilometri mai are până la tine sau câteva cadouri a livrat. Sigur, e totul o glumă. Asta nu înseamnă că trebuie să mai crezi în Moș Crăciun, dar dacă ai un copil pentru care încă vrei să mai ții mitul în picioare, pune-i o tabletă sau un telefon în mână cu situația cadourilor și măcar câteva ore se va bucura.

Cât despre Google Maps, opțiunea e și mai interesantă aici. Doar că trebuie să ții minte asta: opțiunea va fi activă doar din 24 decembrie. Google are și un scurt ghid, sub forma unui GIF (disponibil mai jos) ca să știi cum să folosești. Intri în aplicația Google Maps, alegi location sharing și îl ai acolo pe Moș Crăciun. Următorul pas e să deschizi Santa Tracker și să vezi pe unde se plimbă. Cu siguranță va fi o opțiune deosebită ca să distragi atenția copiilor.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Articole noi

Facebook

Sponsor

FB AFI